ბადრიჯნის სალათა
ერთი შეხედვით აჯაბსანდალი გეგონებათ, თუმცა ეს უფრო ცოცხალი და ჯანსაღი კერძია. მომზადებაც უფრო მარტივია! შემოდგომას რომ უხდება ისეთი სალათაა.
ინგრედიენტები
მომზადება
წვრილად დაჭრილი ბადრიჯანი მოთუშეთ ცოტა ზეთში, ხახვსა და ნიორში. კარგად რომ დარბილდება გააციეთ და შეურიეთ ცოცხალ ბოსტნეულს. სასურველია თუ ბოსტნეულსაც წვრილად და გრძლად დაჭრით. დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. შესაძლოა ცოტა ზეთიც დასჭირდეს. უხდება ერთი კოვზი ძმარიც.