გამომცხვარი თევზი 19 აპრ 2022 | ბეჭდვა ინგრედიენტები თევზის ფილე, ან ნებისმიერი თევზი რომელიც ცხვება ღუმელში 30 გრ კარაქი 1-2 კბილი ნიორი 5-6 ცალი ჩერი პომიდორი 1 ლიმონი კამა მარილი/პილპილი მომზადება მოამზადეთ თევზი: გადაანაწილეთ კარაქი თევზის გულში და გარედან, მოათავსეთ ზემოდან პომიდვრები, ლიმონი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, მოატარეთ პილპილი და მარილი და კამა გემოვნებით.გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20-30 წუთი. გააჩნია თევზს :) სადილისადილისადილისადილითევზი