ინდაურის ლორი ბოსტნეულით
როდესაც ვსაუბრობთ ჯასაღ, საზაფხულო კერძზე ჩვენ ვირჩევთ ინდაურის ლორს ბოსტნეულთან ერთად! მისი მომზადების ინსპირაცია ცნობილი ,,რატატუისგან" მოდის და ვფიქობთ ჩვენმა ექსპერიმენტმა გაამართლა. მომზადებაც სახალისოა და ბოლოს რა თქმა უნდა შედეგითაც კმაყოფილი იქნებით.
ინგრედიენტები
მომზადება
დაჭერით მრგვალ ნაჭრებათ ბოსტნეული, გაამზადეთ ინდაურის ლორი და მრგვალ საცხობ ფორმაში თხლად გადაუსვით ზეთი. დაალაგეთ ფორმაზე ინგრედიენტები თანმიმდევრობით წრიულად. ბოლოს მოასხით პომიდვრის სოუსი და მოაყარეთ მოცარელა.
გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებიყ ნახევარი საათი.
უგემრიელესი კერძი მზადაა!