ისპანახის და გოგრის სალათა

03 დეკ 2020 |

ინგრედიენტები

მომზადება

გაახურეთ გაზქურა 200 გრადუსზე. დაჭერით კუბებად გოგრა, წაუსვით ზეითნის ზეთი, ცოტა მარილი, პილპილი და გამოაცხვეთ 25 წუთის განმავლობაში.


შემდეგ საშუალო ცეცხლზე ვადგამთ ტაფას, ვათავსებთ დაჭრილ ხახვს, ველოდებით სანამ არ გაოქროსფერდება. ვამატებთ დაჭრილ ნიორს, ვურევთ 2-3 წუთი. ბოლოს ვამატებთ ღვინოს და ველოდებით სანამ კარგად არ აორთქლდება. ბოლოს მიღებულ მასას ვურევთ ისპანახის ფოთლებში, გადაგვაქვს სერვიერბის თასში და ზემოდან ვაწყობთ გოგრას და თხილეულს. კერძი უკვე მზადაა!

© FOOD4.GE ყველა უფლება დაცულია.