ლეღვის ტოსტი
დროა ლეღვი ახალ სიმაღლეზე ავიყვანოთ და ის გემრიელი ტოსტის მომზადებაში დავიხმაროთ. მარცვლოვან პურზე გადასმული რიკოტა, ნადუღი ან ხაჭო (თქვენ აირჩიეთ) მშვენიერია, მაგრამ კიდევ უფრო საინტერესოს გახდის თქვენს წასახემსებელს მწიფე, წვნიანი ლეღვი. დაბოლოს თუკი ოდნავ თაფლსაც მოასხამთ, ჩათვალეთ, რომ ყველაფერი იდეალურია!
ინგრედიენტები
მომზადება
გახუხეთ მარცვლოვანი პური, გადაუსვით სასურველი რძის ნაწარმი და მოათავსეთ ზემოთან დაჭერილი ლეღვი. მოასხით ოდნავ თაფლი და სურვილისამებრ მოაყარეთ ნიგოზი.
განა ასეთ ტოსტზე, ვინმე უარს იტყვის? :)