მოცვის და ალუბლის ღვეზელი 19 აგვ 2021 | ბეჭდვა ინგრედიენტები ფენოვანი ცომი (სამარხვო ან ჩვეულებრივი) 1 ჭიქა გაყინული ალუბალი 1 ჭიქა გაყინული ან ცოცხალი მოცვი 2 ს/კ შაქარი 1 ს/კ სახამებელი კვერცხის გული მომზადება გაალღვეთ ფენვანი ცომი, გააბრტყელეთ და მოათავსეთ საცხობ ფორმაზე. დაჩხვლტეთ ჩანგლით. ჯამში მოათავსეთ ალუბალი და მოცვი და შეურიეთ შაქარი და სახამებელი. მოათავსეთ ხილი ცომის ზედაპირზე. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20-25 წუთი.გემრიელად მიირთვით! დესერტიდესერტიდესერტიდესერტიდესერტიდესერტიდესერტიდესერტი