პასტა პომიდვრის სოუსით
ვის არ უყვარს პასტა? ვფიქრობთ იშვიათად მოიძებნება ადამიანი, პასტა რომ არ უყვარდეს, ჩვენ ნამდვილად არ ვართ მათ რიგებში;) ხოდა ყველა პასტის მოყვარულს ვუძღვნით ამ რეცეპტს და მაშინ, როდესაც გეჩქარებათ, ვფიქრობთ ეს კერძი საუკეთესო გადაწყვეტილებაა!
ინგრედიენტები
მომზადება
პირველ რიგში ვხარშვათ პასტას: ადუღებულ წყალში ვაყრით მარილს და ველოდებით 12 წუთი.
ტაფაზე ვადნობთ კარაქს, ვუმატებთ პომიდვრის პასტას და სუნელებს და ვთუშავთ 5-7 წუთი. ბოლოს არ დაგვავიწყდეს ცოტა პარმეზანის შერევაც. და რაღა თქმა უნდა მოხარშული პსტის დროც დადგა! ავურიოთ პომიდვრის სოუსი და პასტა და სულ ესაა! სერვირების დროს პარმეზანი განუყოფელი ნაწილია. გემრიელად მიირთვით!