ყაბაყის და ყვავილოვანი კომბოსტოს წვნიანი
ინგრედიენტები
მომზადება
ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ დაჭრილი კომბოსტო და სტაფილო, მწვანე ხახვი და ნიახური. ხარშეთ დაახლოებით 30 წუთი, შემდეგ გააგრილეთ, დააბლენდერეთ და ისევ ქვაბში გადაიღეთ. დაუმატეთ ზეთი და პატარა კუბებად დაჭრილი ყაბაყი. ხარშეთ ნელ ცეცხლზე 15 წუთი. ისევ დააბლენდერეთ. შეაზავეთ მარილით და წვრილად დაჭრილი ოხრახუშით. თუ ბავშვს წონის დეფიციტი აქვს, კრემ-სუპს, თეფშზე დაუმატეთ 1 ჩაის კოვზი არაჟანი