შვიდი ჩაკრის სალათა
ანი ანთაძე
ინგრედიენტები
მომზადება
დაჭერით ჭარხალი და გოგრა კუბებად, სატაცური და მოთუშეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 20-25 წუთი.
ვიდრე ბოსტნეული ითუშება, მოამზადეთ რუკოლა. მოათავსეთ სალათის ფოთლები სერვირების ჯამში, მოასხით მაყვლის სოუსი და ბოლოს მომზადებული ბოსტნეული მოათავსეთ. მოაყარეთ დაჭრილი ყველი, ნიგოზი, გოგრის თესლი და მოაყარეთ ბოლოს გასაფორმებლად მიკრო მწვანილი და მოასხით მაყვლის სოუსი.