წითელი ოსპის ქარი

25 მარ 2021 |

ინგრედიენტები

მომზადება

მოვათავსოთ ჯამში ბრინჯი, დავამატოთ წყალი (ბრინჯის და წყლის პროპორცია 1:2) მარილი, პილპილი და ვხარშოთ 15 წთ.

გავახუროთ ქვაბი, ჩავამატოთ ქოქოსის ზეთი და მოვხრაკოთ ნიორი. ჩავამატოთ სუნელები: ჯანჯაფილი, კურკუმა, კვლიავი, ქინძი, წითელი წიწაკა, ქარის სუნელი, მარილი და სწრაფად მოვურიოთ, რომ არ დაიწვას.

დავუმატოთ წყალი, წინასწარ გარეცხილი ოსპი და პომიდორი. დავახუროთ და ვხარშორთ 20-25 წთ.

შემდეგ შევურიოთ ქოქოსის რძე, არაქისის კარაქი და ვადუღოთ 5-8წთ.

ბოლოს გადმოვდგათ გაზიდან და მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი და მოვაწუროთ ლიმონის წვენი.

ამასობაში ბრინჯიც მოიხარშება და გადმოვიტანოთ სერვიერბის თასში.

უგემრიელესი ვეგანური კერძი მზადაა!

© FOOD4.GE ყველა უფლება დაცულია.