ვეგანური ლანჩი

24 ივლ 2020 |

ინგრედიენტები

მომზადება

მოხარშეთ ბრინჯი 1-2 ზე პროპორციით. ფანტია ბრინჯის მისაღებად შემდეგ მეთოდს ვიყენებ - როგორც კი წყალი ამოშრება, ქვაბს თავსახურს ვაფარებ და ვაჩერებ 15 წუთით.

კანოლას სპრეი ზეთში შეათბეთ ყაბაყი, შემდეგ სტაფილო და ბოლოს მუხუდო მუხუდო. თითოეულ ბოსტნეულს 10 წუთი დაჭირდება.

რაც შეეხება მწვანე სოუსს: ძალიან წვრილად დაჭერით მწვანილები, ხახვი და ნიორი, დაამატეთ ზეთი და წყალი, შემდეგ ორეგანო და მარილი/პილპილი გემოვნებით.

გააფორმეთ ვეგანური თასი თქვენი გემოვნებით.

© FOOD4.GE ყველა უფლება დაცულია.