ჩიას პუდინგი შოკოლადით
ინგრედიენტები
1 ჭიქა ქოქოსის რძე
მომზადება
აურიეთ ერთმანეთში ნეკერჩხლის სიფორი და მიწისთხილის კარაქი. დაუმატეთ ქოქოსის რძის ნაწილი. აურიეთ კარგად. დაამატეთ კაკაოს ფხვნილი და ვანილის ფხვნილი, აურიეთ კარგად. დაამატეთ დარჩენილი ქოქოსის რძე. ბოლოს დაუმატეთ ჩიას თესლი. აურიეთ კარგად და შედგით მაცივარში მინიმუმ 2 საათით. სასურველია მთელი ღამით გააჩეროთ და მიირთვათ დილით იდეალური საუზმისთვის. არ დაგავიწყდეთ, ჩიას პურინგი კარგია ცივ მდგომარეობაში. გაამოთ.