ყვავილოვანი კომბოსტო აზიური სოუსით

26 მარ 2020 |

ყვავილოვანი კომბოსტო სავსეა ვიტამინებით, კალციუმით, ფოსფორუთ, მაგნიუმით, ამიტომ გახსოვდეთ, ეს ბოსტნეული ძალინ ბევრ სიკეთეს მოუტანს თქვენს ჯანმრთელობას და ხშირად ჩართეთ თქვენს რაციონში.

ინგრედიენტები

მომზადება

აადუღეთ წყალი ქვაბში, ჩაყარეთ დაჭრილი ყვავილოვანი კომბოსტო და გააჩერეთ 5 წუთი.

ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი, მოთუშეთ ხახვი 2 წუთი, დაამატეთ ნიორი და ჯინჯერი. 30 წამში დაასხით წყალი და წამოადუღეთ. დაამატეთ ლიმონი, ღვინო, სოიოს სოუსი და აცადეთ 2 წუთი. ჩაამატეთ სიმინდის სახამებელი და დაელოდეთ როგორ გასქელდება სოუსი. ჩაამატეთ კომბოსტო, ოღონდ გახსოვდეთ, რომ უნდა იყოს კარგად გამშრალი, თორემ ოდნავ მაინც თუ სველია, სოუსს გაგიფუჭებთ. მიირთვით გემრიელად.

© FOOD4.GE ყველა უფლება დაცულია.